Memori keluargaku

By: kham khamsiah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 7-Feb-2007 13:46 Email | Share | | Bookmark
Flora parade (27 Januari 2007)

mula-mula
tiba
posing dulu
View all 33 photos...










Sunday, 4-Feb-2007 13:27 Email | Share | | Bookmark
Aisyah di hari pertama persekolahan (3 Januari 2007)

 
 
 
Di sebab line yang slow motion ni hari ini masukkan aje gambar ketika hari pertama Aisyah bersekolah kat Mesia... setelah 3 tahun sekolah di Jepun... kalo diikutkan sebenarnye banyak lagi gambar yang nak di masukkan di sini.... tunggulah bila dah tak sibuk sikit nanti yeeee... dan bagi menjawab pertanyaan makcik Mazni dan kawan-kawan kat Oita nama sekolahnye ialah Sekolah Seri Abim Sungai Ramal.. Bangi...






Wednesday, 24-Jan-2007 14:25 Email | Share | | Bookmark
Florathon 20 Januari 2007

pilih bunge
dulu
 
View all 27 photos...






Friday, 19-Jan-2007 14:30 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya Aidil Adha

 
 
 
View all 21 photos...
Sebenarnya hari ini baru ade kesempatan untuk menyambung semula FP ini setelah beberapa ketika terhenti kerana kesuntukan masa dan lagi satu line yang tidak berapa canggih seperti masa2 duk kat jepun dulu2 tuuu.... tulah yang jadi malas sikit nak mengupdatenya... baru ni dah siap masuk sume foto tiba2 line putus tak sempat nak save, jadi teruslah terputus angin yang duk tengah kus2 tu... hari ni cuba lagi..., dan kepada semua teman dan sahabat2 semua terimakasih kerana sudi mengunjungi FP kami yang tak seberapa ini... Insayaallah jika ade masa terluang pasti FP teman2 akan ku lawati cam biasa... dan tak lupa kami mengucapkan selamat tahun baru hijrah dan salam idul adha kepada teman2 semua walaupun dah agak terlambat...









Wednesday, 1-Nov-2006 09:57 Email | Share | | Bookmark
sambutan hariraya aidilfitri

 
 
 
View all 15 photos...
Assalamualaikum wbt..

Salam Idulfitri kepada semua teman2 dan sahabat2 fp semua.. akak dan family mengambil kesempatan untuk memohon jutaan kemaafan daripada semua jika ada terkasar dan tersalah. Maaf kerana telah lama tak berkesempatan melawat ke FP teman2 semua.. maklumlah sejak balik ke mesia ini rutin harian dah jadi lain - asyik sibuk memanjang jeeee.., kalah pulak si PM nooo.. Di kesempatan ini akak abadikan kenangan semasa menyambut hariraya bersama keluarga tersayang dikampung halaman di Terengganu. Insyaallah jika ade masa terluang nanti akak akan melawat ke fp semua teman2. Nipun tumpang pc ke opis. Kat rumah belum ada tenet lagi... he...he..he..










[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net